Primer Concurs de Fotografia de Falles Ciutat de Gandia

29.01.2019

La Federació de Falles de Gandia ha convocat el primer Concurs de Fotografia relacionat amb la Festa de les Falles. En aquesta primera edició hi ha 1.000 euros en premis i compta amb el patrocini de l'àrea de Polítiques Econòmiques i Innovació de l'Ajuntament de Gandia i la col·laboració de l'Associació Fotogràfica de la Safor (AFS).

Fa anys que la Federació de Falles de Gandia anava buscant la creació d'aquest premi, tot i que cada vegada són més els aficionats a la fotografia que pugen les seues creacions a les xarxes socials i, al mateix temps, servix per tindre una visió global i diferent del món faller a través dels objectius de la gent.

Fa quasi una dècada es ficava damunt la taula aquest concurs fotogràfic, fins i tot amb l'espònsor inclòs, però faltava perfilar detalls així com madurar el projecte fins que ara ha arribat el moment de convocar el concurs. La Federació de Falles de Gandia donarà a conéixer en breu, en molt poc espai de temps, les bases i la forma d'inscripció a aquest Primer Concurs de Fotografia de Falles Ciutat de Gandia.