Nuria Llopis i Sara Sanvíctor es despedeixen este dissabte de les Falles de Gandia

24.05.2018

Este dissabte, 26 de maig, tindrà lloc la despedida de les Falleres Majors de Gandia del 2018, Nuria Llopis Carrasco i Sara Sanvíctor Beneyto. Serà a un acte, com ve essent habitual, al Museu Faller de Gandia i amb l’assistència de les 23 comissions falleres representades per les seues Reines de la Falla i Presidents, així com les respectives Corts d’Honor de Nuria i Sara.
 
Un acte que començarà a les 21 hores amb la recepció dels assistents i que, posteriorment, a les 21.30 hores al saló del propi Museu Faller donarà inici amb els parlaments de despedida de les dues Falleres Majors de Gandia.
 
Una imatges i uns parlaments que serviran per agrair a les comissions falleres gandianes, així com a les Corts d’Honor, Federació de Falles, familiars i amics, tot el recolzament que han rebut el darrer any com a màximes representants del col·lectiu faller a la capital de la Safor.

Es tracta del darrer acte com a màximes representants de la Festa Fallera, tenint en compte que la pròpia executiva de la Federació de Falles ha rebut aquesta setmana l’encomanda per part de les 23 comissions falleres, de triar a les properes Falleres Majors de Gandia del 2019 atorgant, com ha estat tradicionalment, el vot de confiança a l’executiva que presideix Telmo Gadea.