Les dones de Benipeixcar plantaran la falla de la Torre Eiffel al tomb

09.03.2020

La Falla de Benipeixcar, que aquest cap de setmana ha estat notícia a Infofalles i que s'ha compartit per tot arreu de la Comunitat Valenciana al ser el primer monument al carrer a la capital de la Safor, ha emés un comunicat on explica que, el proper diumenge 15 de març plantarà la falla del 2020 que porta per lema ''La Vie Rose, Benipeixcar en femení''. La temàtica de la falla gira al voltant de les dones i és una gran Torre Eiffel, que enguany celebra el 130 aniversari a Paris, i amb un cos central de fusta tal i com mostren les imatges, obra de Pau Soler.

Per la qual cosa, es pretén per part de la Falla de Benipeixcar realitzar una gran festa perquè van a plantar-la al tomb entre totes les dones de la falla, del barri i totes les que puguen o vulguen acudir a tirar una maneta.

Des de la Falla de Benipeixcar han convidat a totes les dones per a que acompanyen el proper diumenge. La plantà tindrà lloc a l'encreuament dels carrers Sant Cristòfol i Les Amèriques, aquest diumenge 15 de març des de les 11 fins a les 12 del migdia. Es contarà amb dolçaina i tabal per amenitzar l'acte i amb una misteleta per a les assistents en concloure la plantà. Des de la comissió benipeixcatina assenyales que ''les esperem a totes. Quantes més siguen, millor''.