Les Falleres Majors de Gandia visiten la Comissaria de Policia

09.03.2018

Les Falleres Majors de Gandia han visitat la Comissaria de la Policia Nacional. Han estat rebudes pel Comissari Alcázar en un dels seus últims actes com a cap de la comissaria després de la seua propera destinació com a Cap Provincial a Toledo. Sara Sanvíctor i Nuria Llopis han conegut per dins les dependències policials de la capital de la Safor.

No és una visita més. Aquesta se'ls queda gravada en la retina i en la seua memòria doncs són rebudes amb tots els honors pels màxims responsables de la Comissaria de la Policia Nacional i poden compartir moments i vivències amb això que, d'una altra manera, pràcticament seria impensable.

Aquest matí, les Falleres Majors de Gandia, Sara Sanvíctor Beneyto i Nuria Llopis Carrasco han visitat les dependències de Ciutat Laval acompanyades per Francisco Martínez, vicepresident de la Federació de Falles, tenint en compte la impossibilitat d'estar present Telmo Gadea.

La comitiva fallera ha estat rebuda pel Comissari en Cap, Angel Alcázar qui els ha mostrat les dependències policials, des de la sala on estan els quadres de les Falleres Majors des que es va inaugurar la comissaria en 1986 (l’antiga hi era al Beato)  fins a la Galeria de Tir, la Policia Científica, la Sala del 091 o la del DNI.