Leroy Merlin patrocina la primera Cavalcada Única de les Falles de Gandia

14.02.2020

Aquest diumenge, a les 16.30 hores començarà la primera Cavalcada Única de les Falles de Gandia amb la participació de les 23 comissions falleres infantils i majors. Leroy Merlin patrocina els premis d'aquesta desfilada carnavalesca i satírica amb 1.300 euros a repartir.

La Federació de Falles de Gandia i Leroy Merlin Espanya a la capital de la Safor han arribat a un acord de patrocini mitjançant el qual, aquesta multinacional francesa especialitzada en bricolatge, construcció, decoració i jardineria patrocinarà la primera Cavalcada Única de les Falles de Gandia 2020.

La intenció de la FdF, segons ha explicat el seu president Telmo Gadea Boix, és impulsar el que les Falles van decidir en el segon Cogrés Faller celebrat al març passat on la majoria va aprovar unificar les dues cavalcades falleres, la infantil i la major. Una proposta, ha recordat Gadea, que va tirar endavant amb el 70% dels congressistes.


Així les coses, l'èxit d'aquesta nova concepció de cavalcada s'aconseguirà aquest diumenge 16 de febrer amb l'esforç de tot el col·lectiu faller, per això la importància i l'agraïment al patrocini de Leroy Merlin, una empresa proveïdora de materials i eines a un gran número de falles i, per tant, coneixedora de les seues necessitats. La cavalcada començarà a les 16.30 hores pel recorregut habitual des de la República Argentina, passeig Germanies, i Sant Francesc de Borja-Vila Nova.


La Federació de Falles de Gandia ha agraït enormement el patrocini dels Premis Leroy Merlín de Cavalcada Fallera amb una dotació a repartir de 1.300 euros.