La platja de Tavernes celebrarà tres dies de festa fallera a primers de juny

24.05.2018

L’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja de Tavernes (Aceplat) i l’Ajuntament de Tavernes han organitzat diversos actes a la platja de Tavernes al voltant de la falla de La Marina. Un esdeveniment que pretén apropar la celebració de les festes falleres, declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco, als turistes i visitats de Tavernes en esta època de l’any.

El divendres 1 de juny es realitzarà la plantà del monument de la falla a les 18 hores a la Plaça de l’Alcudiola. El dissabte 2 de juny s’ha organitzat diversos jocs infantils a partir de les 12 hores. Per la nit hi haurà un sopar amb revetla de l’orquestra Àgora al recinte del cinema Olimpo.

El diumenge 3 hi haurà de nou jocs infantils a les 12 hores. De vesprada tindrà lloc una passa carrer que eixirà a les 19 hores des del Restaurant San Bernardo. Més tard, a les 21 hores, tindrà lloc la cremà de la falla La Marina.

Esta iniciativa té per objectiu desestacionalitzar el turisme de Tavernes de la Valldigna, i dinamitzar-ne la programació lúdica i cultural.