José Sanchis i Sergio Gómez repeteixen com artistes de la falla Vila Nova de Gandia

10.04.2018

Amb encara els bons records de l'any 2018 en les ments dels “felicets” s'ha començat ja a treballar en els monuments fallers del 2019. Així, la delegació de monument de la falla Vila Nova ha decidit renovar la confiança dipositada en els artistes fallers Sergio Gómez i José Sanchis.
Després d'aconseguir per segon any consecutiu plantar les millors falles de Gandia, i amb la satisfacció del treball ben fet, la delegació de monument i l'executiva de la Vila Nova ha rebut la visita de Sergio Gómez i José Sanchis al casal de la comissió aquesta setmana per renovar amb ells i començar el disseny dels monuments que en 2019 es plantaran en l'encreuament dels carrers Sant Francesc de Borja i 9 d’Octubre. Tant Gómez com Sanchis, es mostraven orgullosos perquè la Vila Nova torna a confiar en ells, i deixaven clar que, un any més, els dos artistes i els seus respectius equips van a donar el millor de si i el seu millor treball per als monuments del 2019 i poder tornar a repetir els èxits aconseguits.
La delegació de monument encapçalada per Javi Ripoll, president de la comissió, ha agraït l'esforç fet aquest 2018 als dos artistes i els ha donat l'enhorabona, una vegada més, per haver aconseguit marcar un abans i un després a les Falles de Gandia, amb una consolidada manera de treballar i uns nivells de modelatge i acabat exquisits.
D'aquesta forma la falla de la Vila Nova posa rumb a les falles del 2019, posant el centre d'atenció un any més, els seus monuments.