Gran participació en una cavalcada fallera que va omplir els carrers de Gandia

12.02.2018

Les Falles de Gandia celebraven ahir diumenge la Cavalcada Major amb multitud de participació en la desfilada i amb nombrós públic presenciant-la pels carrers de Gandia atès que el temps, per increïble que pogués semblar, va acompanyar durant bona part de la vesprada.
 
Molta participació, molta crítica local, excel·lents i elaborades comparses i monumentals carrosses van fer un any més que aquesta desfilada carnestolesca no passés desapercebut para milers de gandians.

Les comissions falleres es van esforçar molt, des de les més grans fins a les més menudes, unes amb treballs elaborats des de l'estiu i unes altres amb uns dies, totes les falles van treure al carrer la seua cavalcada per a gaudir de quants participaven i també del públic que ho presenciava. Un any més, els carrers de Gandia es van omplir de llum, color, treball, purpurina, crítica, sàtira i sobretot alegria.

Tal va ser el número de participants que la cavalcada va ser una de les més llargues que es recorda tenint en compte que va finalitzar passades les nou de la nit quan la Fallera Major de Gandia, Sara Sanvíctor Beneyto acompanyada pel president de la Federació de Falles de Gandia, Telmo Gadea, i la seua Cort d'Honor, tancaven una desfilada molt completa i amb gran nivell.

Foto: Natxo Francés