El guardonat artista Sergio Gómez no plantarà a la Vila Nova de Gandia en 2021

30.03.2020

La Falla Vila Nova de Gandia ha decidit escriure el seu futur de 2021 sense l'artista Sergio Gómez al capdavant de la falla infantil, després de 5 anys d'èxits.

A més, han volgut agrair a Sergio Gómez Ferrer i el seu equip la increïble tasca duta a terme tots aquestos anys anys, inclòs en el monument de 2020 (encara per plantar, i del qual la comissió se sent molt orgullosa) així com de tots els premis que han eixit de les seues mans i la seua imaginació, amb uns dissenys originals, adaptats a la idiosincràsia de Gandia i un modelatge i pintura únics que caracteritza el seu bon fer com a artista faller.

Així les coses, la falla infantil de 2020 serà una bona mostra del seu impecable treball, amb la professionalitat que sempre l'ha caracteritzat tant a ell com al seu treball.

Aquestos èxits són, sens dubte, compartits per la Falla Vila Nova i per Sergio Gómez, qui s'ha involucrat en la delegació encarregada de fer el seguiment de la falla en tot moment, juntament amb ell i també amb l'equip de guionització, s'ha fet un treball envejable.

Sergio Gómez és considerat pels fallers de la Vila Nova un amic de la comissió fallera, i sap que té les portes de l'obertes. A més, l'esperem per a plantar la falla infantil de 2020 i celebrar junts les falles de 2020, amb una falla infantil en l'èlit fallera de Gandia que segur torna a il·lusionar tots els fallers i sorprendre  als gandians, saforencs i turistes al seu pas per la Vila Nova.

Des de la comissió saben que la relació perdurarà amb el pas dels anys perquè han estat exercicic de grans èxits i il·lusions. Des de la Vila Nova saben que tornaran a xafar eixe menut taller del centre d'Alacant que tantes alegries els ha donat.

Premis Fallers de Sergio Gómez a la Vila Nova de Gandia
2015
1r premi secció especial
2016
2n premi secció especial
2017
1r premi secció especial
Enginy i Gràcia
Millor ninot secció especial infantil
Ninot idultat infantil de Gandia
2018
1r premi secció especial
Enginy i Gràcia
2019
1r premi secció especial
Enginy i Gràcia