El grup Ambfiteatre de Gandia actuarà a la XXVIII Mostra de Teatre Ciutat de Dénia

05.06.2018

Este dijous 7 de juny, el grup Ambfiteatre de Gandia, participarà a la XXVIII Mostra de Teatre Ciutat de Dénia amb l'obra "Estimada Anuchka", de Carles Alberola, una obra en valencià, interpretada per Sergi Bono, Pepa Rovira, Berna Ramos, Joana Estruch, Adri Sanz i Maria Lloret. També hi participen Mariano Lloret (il·luminació i so), Laia Estruch (regidora), Mónica Prado (disseny gràfic), Paco Alberola (espai escènic), tot sota la direcció de Sergi Bono.
 
El certamen està celebrant-se de l’1 al 9 de juny i la recaptació serà destinada a ajudar a l’associació Amunt contra el Càncer. Aquesta Mostra també aposta per muntatges internacionals. En el programa, a més de grups comarcals, valencians i un català, en aquesta edició es podrà conèixer la proposta d’una companyia russa i una altra algeriana.
 
Des d'Ambfiteatre estem molt contents i il•lusionats d'haver sigut seleccionats per a aquest esdeveniment cultural i ens animen a anar al teatre el proper dijous a la capital de la Marina. Les representaciones tindran lloc en el Teatre Auditori del Centre Social a les 20:30h.